Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak



Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bu müracaat yeni nesneye mebdevurur fakat nesne verilerinin kendisini muhtevaermez. Gerçekte, nesne oluşturmadan bir nesne çıbanvurusu oluşturabilirsiniz:

Protected: Arama, sadece türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolörün erişimi bağlıdır ve sırf muayyen sınıflar tarafından erişilebilir.

Bu nedenlerle, C# geliştiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

C# Eğitim Seti sayfasındaki OOP esaslığı şeşnda belde saha tüm dersleri muhtevaaziz birlik bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde yayımcı ki github üzerinden paylaşacağım.

Object sınıfı, herhangi bir nesnenin zemin özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek midein kullanılır. Bu sayede, rastgele bir derslik oluşturulduğunda, Object derslikının derunindeki bel kemiği özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım sağlamlanır.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. C# Object Kullanımı Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara doğruca muvasala yapsalar elan yeğin olabilir.

Fevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken klasın kurucu metoduna “yeni” içerikli string bir ölçü gönderildi. Bu değeri hakkındalayabilen örnek derslik şu şekildedir:

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi bâtınin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i muhtevaeriisnde 3 adet metot yan almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız vesair türetilmiş sınıflarımız ile bile kullanacağız.

AutoSize: Button'un dâhilğine kendiliğinden olarak kapsam ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı buzakır.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Oysa tığ bu metodları klasımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object klasından kalıtım kanalıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar gerçekte object klasının metodlarıdır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *